hamburger menu
search
پایگاه خبری رویداد تهران » مناطق » منطقه 20 » جلسه ستاد اجرایی سومین دوره طرح من شهردارم در منطقه ۲۰ برگزار شد

جلسه ستاد اجرایی سومین دوره طرح من شهردارم در منطقه ۲۰ برگزار شد

انتشار
جلسه ستاد اجرایی سومین دوره من شهردارم با هدف ارزیابی میزان مشارکت شهروندان با حضور معاونین و روسای ادارات منطقه ۲۰ برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲٠؛ ابراهیم باقری معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی گفت: بخش‌های مختلف مدیریت شهری در حوزه های ستادی، اجرایی و نواحی منطقه، بصورت فشرده و میدانی در صدد افزایش مشارکت شهروندان هستند.

باقری افزود: در سال جاری ۱۷۹ پروژه در من شهردارم تعریف شده است و پس از نظرسنجی از شهروندان پروژه های منتخب در سال آینده اجرایی خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۴ میزان اعتبارات برای اجرای پروژه‌های این منطقه ۲۴۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است و نسبت به سال گذشته ۸۲درصد رشد دارد.

باقری به اجرای ابر پروژه ساماندهی مشارکت مردم در اداره شهر اشاره کرد و افزود: من شهردارم در راستای باور مدیریت شهری مبنی بر محوریت مشارکت شهروندان به ‌عنوان لازمه پیشرفت پایدار شهر و تحقق برنامه‌ریزی توسط مردم اجرایی شده است.

معاون برنامه ریزی منطقه با اشاره به کار جهادی سفیران من شهردارم بیان کرد: مراکز عمومی محلات همچون مساجد، سراها، اماکن آموزشی، شرکت ها و کارخانجات تولیدی، ادارات و نهادهای خدمات رسان و مراکز تجاری و اداری میزبان سفیران دومین رویداد من شهردارم هستند.

انتهای پیام/

منبع: shahr-63132

برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود