hamburger menu
search
پایگاه خبری رویداد تهران » مناطق » منطقه 19 » المان‌های حجمی میدان شقایق منطقه ۱۹ در قالب طرح من شهردارم نونوار شد

المان‌های حجمی میدان شقایق منطقه ۱۹ در قالب طرح من شهردارم نونوار شد

انتشار
سرپرست شهرداری منطقه ۱۹ از نوسازی المان‌های حجمی درمیدان شقایق به منظور ارتقای زیبایی منظرشهری و پاسخگویی به درخواست‌های شهروندان در قالب طرح من شهردارم خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، حسین اخگرپور بیان کرد: رنگ آمیزی المان ها و مبلمان ‌شهری با هدف ایجاد شادابی و نشاط و همچنین برای ‌هویت بخشی و ‌زیباسازی سیمای بصری انجام می شود.

وی ادامه داد: در همین راستا المان های حجمی مشبک و گوی های واقع در میدان شقایق با رنگ های متنوع و شاد رنگ آمیزی شد که افزایش زیبایی بصری و نشاط را در محدوده بلوار شقایق در پی داشت.

این مسئول تصریح کرد: روشنایی پایه چراغ ها در این میدان نیز بررسی و وضعیت نور آنها بازآماد شد.

سرپرست شهرداری منطقه درخصوص سایر اقدامات اداره زیبا سازی از اجرای پوشاننده به مساحت ۸۰۰ متر مربع بر دیوارهای شهری خبر داد و گفت: جداره های ‌شهری درخیابان های بهمنیار کوچه یادگاری، شهید رحمانی تقاطع میعاد، تگرگ بین کوچه یازده، سیزده، نهم و پنجم، بلوار میلاد جنب آتش نشانی پاکسازی شد.

انتهای پیام/

منبع: shahr-55007

برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود