hamburger menu
search
پایگاه خبری رویداد تهران » مناطق » منطقه 11 » مراسم تکریم عوامل اجرایی خدمات شهری منطقه۱۱ منحصر به فرد بود

مراسم تکریم عوامل اجرایی خدمات شهری منطقه۱۱ منحصر به فرد بود

انتشار
در دومین شب از مراسم تکریم و افطار پاکبانان و عوامل اجرایی خدمات شهری منطقه۱۱ تهران؛ سفره احسان و اطعام ماه مبارک رمضان برای ۱۵۰۰ نفر از کارگران به همراه خانواده هاشان گسترده شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۱۱ تهران؛ آیین ضیافت الله تکریم و افطار ویژه عوامل اجرایی خدمات شهری و محیط زیست منطقه۱۱ تهران با حضور حمیدرضا صارمی؛ معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران؛ مهدی بابایی عضو شورای اسلامی شهر تهران و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
 در این مراسم کارگران خدمات شهری شامل پاکبان ها؛ باغبانان؛ شهربان ها؛ رانندگان؛ عوامل خدماتی؛ شهربان ها و جمعی از خادمان شهر که وظیفه اصلی نگهداشت شهر را عهده دار هستند؛ به همراه خانواده هایشان حضور یافتند.
 مهدی بابایی عضو شورای اسلامی شهر تهران ضمن شرکت در این مراسم گفت: تکریم از زحمات کارگران تلاشگر کاری پسندیده و نیکو است. من در مراسمات افطار مناطق مختلفی شرکت کردم. حضور عوامل به همراه خانواده شان که شبی شاد و ماندگار برای خادمان شهر است کاری پسندیده بود و می توان گفت مراسم منطقه۱۱ به دلیل نوع برگزاری متفاوت و منحصر به فرد بود و امیدوارم در سال های آینده نیز این سنت نیکو تکرار شود و از تلاش خادمان تشکر می کنم.

انتهای پیام/

منبع: shahr-35082

برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود