به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، روز گذشته، دوشنبه، ۲ تیرماه، نشست فصلی ائمه جماعات منطقه ۱۰ با حضور مجید غفوری روزبهانی، دستیار شهردار تهران و دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد شهر تهران، حجتالاسلام والمسلمین علیرضا شیرنژاد، رئیس مرکز فعالیتهای دینی شهرداری تهران، محمد بالیده، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مقداد، حجتالاسلام والمسلمین محمدصادق کاظمی، مدیرکل هماهنگی تحولات نرمافزاری شهرداری تهران، حجتالاسلام بیگی، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد ناحیه شهید نواب صفوی، مهدی اخالصنایع، شهردار منطقه ۱۰ و برخی دیگر از مدیران ارشد شهری این منطقه به همراه جمعی از ائمه جماعات مساجد منطقه ۱۰ در مسجد قمر بنی هاشم (ع) واقع در خیابان سیمتری جی برگزار شد.
۹۵۰ هیأت مذهبی در منطقه ۱۰ فعال میشوند
در این نشست، اخالصنایع نخست با درود به ارواح شهدای طیبه جنگ تحمیلی اسرائیل به خاک ایران از جمله فرماندهان عالیرتبه سپاه پاسداران، دانشمندان و نخبگان هستهای، همچنین شهروندان بیگناه و دعا برای طول عمر مقام معظم رهبری (مدظلهعالی) گفت: انشاالله بهزودی تحت زعامت ایشان، آوای پیروزی از سرزمینهای اشغالی بلند شود و ما نیز خود را برای حکومت حضرت امام زمان (عج) آماده کنیم.
وی با اشاره به وجود ۹۵۰ هیأت مذهبی در منطقه ۱۰ از آمادگی کامل این منطقه برای ایام محرم سخن گفت و بیان کرد: اختصاص سهمیه برای چاپ بنر با موضوع عزاداریهای محرم، آمادهشدن تفاهمنامهها و واریز نقدی بخشی از هزینه کمک به مساجد تا محرم از جمله این آمادگیهاست و من امیدوارم امسال هم بتوانیم انشاءالله همچون سالهای گذشته، هیئاتمان را برای ایام محرم فعال کنیم.
صدور مجوز برای ساختوساز و بازسازی مسجد در سال جدید و بررسی چگونگی اجرای طرح آرمان از دیگر موضوعاتی بود که شهردار منطقه ۱۰ درباره آنها سخن گفت.
تشکیل قرارگاه در مساجد
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین شیرنژاد با تأکید بر عزم شهرداری تهران مسجدمحوری گفت: این بدین معناست که باید با وجود ائمه محترم جماعات، ظرفیت مردمیشدن در مساجد احیا شود؛ یعنی ۳۵۲ مسجد محوری در ۳۵۲ محله شهر تهران، باید پای این کار بایستند؛ امکانات لازم برای رسیدن به این هدف نیز از طریق شهردار محترم منطقه، جناب آقای اخالصنایع در اختیار ائمه جماعات این منطقه قرار خواهد گرفت.
وی از تشکیل قرارگاه در مساجد متناسب با شرایط بحرانی فعلی سخن گفت و افزود: پس از تعیین یک مسجد در هر محله برای تشکیل این قرارگاه، مقرر شده از دهه دوم محرم، یک بوستان در نزدیکی آن تجهیز شود که آن مسجد باید عهدهدار تجهیز این بوستان باشد؛ امکاناتی از قبیل خرید و تحویل تجهیزات شامل برپایی خیمههای حماسی، سیستم صوتی و امکانات توزیع چای صلواتی و... تا در این شرایط ائمه جماعات هم کار دینی خود را برای مردم انجام دهند و به تقویت روحیه حماسی و دینی کمک کنند.
پشتیبانی مردمی از سپاه و بسیج همانند دوران دفاع مقدس
در بخش دیگری از این نشست، محمد بالیده، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مقداد طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد شهدای حملات رژیم صهیونی، بر نقش پررنگ ائمه جماعات در جهاد تبیین بهویژه در مورد دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد و گفت: شما بزرگواران، زبان بلیغ دین به شمار میروید؛ خواهش من است در تبیین شرایط، جرأتافزایی، انگیزه دادن به مردم نقشآفرینی کنید.
بالیده همچنین خواستار پشتیبانی از نیروهای مسلح سپاه و بسیج شد و ادامه داد: من از برادر خوبم، جناب آقای اخالصنایع تشکر میکنم که در این زمینه ما را یاری کردند و در کنار ما بودند. پشتیبانی باید مثل دوران هشت سال دفاع مقدس، مردمی باشد و مساجد میتوانند برای این منظور، نقش فعال داشته باشند.
انتهای پیام/
منبع: shahr-69677