hamburger menu
search
پایگاه خبری رویداد تهران » شهرستان ها » شهرری » پخت سنتی رب انار در ری یک ماه ادامه دارد

پخت سنتی رب انار در ری یک ماه ادامه دارد

انتشار

به گزارش پایگاه خبری «تهران نیوز» و به نقل از روابط‌ عمومی اداره‌ کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تهران، نوروز تقی‌پور ظهر امروز در این‌باره اظهار کرد: در این مراسم بیش از دو هزار کیلو رب انار به روش پخت سنتی با هیزم در باغ‌ها تولید و آماده عرضه به گردشگران می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: آب مورد نیاز باغ‌های انار این روستا توسط یک قنات تاریخی که به نام روستا شناخته شده است تأمین و شرایط آب و هوایی و گرمای مساعد منطقه موجب تولید یک انار مرغوب و با کیفیت می‌شود.

این مسئول افزود: سال ۱۴۰۳ اولین جشنواره پخت انار برای شهوندان تهرانی و سایر گردشگران برگزار می‌شود.

روستای محمدعلی‌خان در ۶۳ کیلیومتری شهر تهران و در مجاورت جاده قدیم تهران- قم قرار دارد، شغل اصلی مردمان این روستا دامداری، تولید گلیم و تولیدات محصولات خانگی شامل رب‌ انار و انجیل خشک است.

بخش فشافویه به مرکزیت شهر حسن‌آباد در ۳۰ کیلومتری جنوب شهرستان ری در مسیر جاده قدیم تهران – قم واقع است.

انتهای خبر/

منبع: tehrannews-760339

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود