hamburger menu
search
پایگاه خبری رویداد تهران » مناطق » منطقه 8 »  اهدای نشان "زن، وطن و شهامت" به شهردار منطقه ۸ 

اهدای نشان "زن، وطن و شهامت" به شهردار منطقه ۸ 

انتشار
در آیین میثاق و همبستگی زنان در جنگ ۱۲ روزه، نشان زن، وطن و شهامت به فاطمه تنهایی شهردار منطقه ۸ اعطا شد؛ اقدامی که نمادی از نقش‌آفرینی بانوان در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و میدانی روزهای پرحادثه است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۸، فاطمه تنهایی در آیین میثاق و همبستگی زنان در جنگ ۱۲ روزه با اشاره به مسئولیت میدانی خود در جریان جنگ ۱۲ روزه گفت: به عنوان یک مدیر اجرایی که در دو حادثه مسئولیت میدانی داشته‌ام، تلاش های خود را مرهون اعتماد نظام جمهوری اسلامی به بانوان در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی می‌دانم.

وی ادامه داد: سه واژه زن، وطن و شهامت که در این آیین انتخاب شده‌اند، هوشمندانه‌ترین مفاهیمی بودند که با همه اقدامات در آن روزها عجین بود.

روایت لحظات حادثه ۲۳ خرداد 

شهردار منطقه ۸ در روایت لحظات بحرانی شب حادثه ۲۳ خرداد افزود: ما موظف بودیم پس از جنگ، شهر را به حالت عادی بازگردانیم. شب حادثه، ساعت ۱۲ شب در خیابان صادقی بودم. دو شب پس از حادثه ۲۳ خرداد، در حالی که در ساختمان نشسته بودم، صدای بسیار وحشتناکی شنیدم. در همان لحظه به همکاران گفتم که به ساختمانی حمله کرده اند. خیابان کاملاً تاریک بود و گرد و خاک فراوانی بر اثر نشت گاز شدید بلند شده بود. مردم با لباس خواب به سمت خیابان دردشت فرار می‌کردند، در حالی که ما بر خلاف جهت مردم به سمت میدان ششم حرکت می‌کردیم. آنجا ساختمان‌های زیادی ویران شده بود. زمانی که خاک‌ها را کنار زدیم، پیکر مادر خانواده‌ای را یافتیم و نیمه‌شب دو پیکر کودک نیز از زیر آوار بیرون آورده شد. آن لحظه به‌عنوان یک مادر، کار اجرایی‌ام با عاطفه مادری در هم آمیخته بود.

امید به آینده دختران ایرانی 

تنهایی در ادامه تأکید کرد: همیشه گفته‌ام عقل باید بر اجرا حاکم باشد و نباید تحت تأثیر احساسات قرار گرفت. اما وقتی کودکی را می‌بینید که هم‌سن فرزند خودتان است، نمی‌توان احساساتی نشد. در سخت‌ترین لحظات، تنها توسل به شهدا بود که آرامش و توان ادامه کار را به من می‌داد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دختران باسواد، تحصیل‌کرده و قدرشناس ما می‌توانند در آینده به جایگاه‌های بلند مدیریتی دست پیدا کنند و به این نظام خدمت کنند. همبستگی زنان ایرانی در این جنگ نشان داد که زن ایرانی همواره دوشادوش مردان در خط مقدم مسئولیت‌ها ایستاده است.

انتهای پیام/

منبع: shahr-72437

برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود