hamburger menu
search
پایگاه خبری رویداد تهران » مناطق » منطقه 21 » انجام اقدامات مستمر عمرانی منطقه ۲۱ با اولویت‌بندی پروژه‌های عمران شهری در طرح «من شهردارم»

انجام اقدامات مستمر عمرانی منطقه ۲۱ با اولویت‌بندی پروژه‌های عمران شهری در طرح «من شهردارم»

انتشار
معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ۲۱ از انجام اقدامات مستمر عمرانی منطقه ۲۱ با اولویت‌بندی پروژه‌های عمران شهری در طرح «من شهردارم» خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۱؛ "حامد امین مقدسی" گفت: انجام اقدامات مستمر عمرانی با اولویت بندی پروژه های عمران شهری در طرح من شهردارم با افزایش سرانه فضاهای بهداشتی و یا نوسازی امکانات موجود در آنها شروع و بلافاصله اقدامات اجرایی در جهت تحقق مطالبات شهروندان آغاز شد.

برپایه این گزارش، تعداد ۵۷ چشمه سرویس بهداشتی به مساحت ۲۳۰ متر مربع که شامل (تعمیر و تعویض شیرآلات داخلی و روشویی، تعبیه لوله‌کشی آب سرد و گرم، تعویض آیینه های مستهلک، رفع نواقص سیستم های روشنایی، تعمیر و تعویض سیستم های تهویه، تعویض درب های مستهلک و فرسوده، بازسازی نماهای داخلی و خارجی و …) می باشد را برای رفاه حال شهروندان احداث و یا در حال بازسازی است.

مقدسی بیان کرد: عملیات نصب، مرمت و بازسازی سرویس بهداشتی در راستای تأمین رفاه حال شهروندان و به منظور خدمات رسانی بهینه و افزایش بهداشت عمومی از ابتدای سال جاری در دستور کار معاونت فنی و عمران منطقه قرار گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: shahr-71325

برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود