hamburger menu
search
پایگاه خبری رویداد تهران » مناطق » منطقه 19 » عملیات اجرایی ۵۶ پروژه «من شهردارم» در منطقه ۱۹ به اتمام رسید 

عملیات اجرایی ۵۶ پروژه «من شهردارم» در منطقه ۱۹ به اتمام رسید 

انتشار
۵۶ پروژه من شهردارم در حوزه‌های فنی و عمرانی، خدمات شهری و محیط زیست و حمل و نقل ترافیک در راستای پاسخگویی به درخواست‌های شهروندی اجرا و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، علی رزم آور معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی با اشاره به اینکه ۹۸ پروژه برای این منطقه در طرح من شهردارم تعریف شده بود، اظهار کرد: با توجه به پیگیری ها و اقدامات معاونت های اجرایی تا کنون عملیات تکمیل و بهره برداری از ۵۶ پروژه به اتمام رسیده، ۳۵ مورد فعال و مابقی نیز در مرحله انعقاد قرارداد هستند.

این مسئول ادامه داد: در قالب این طرح، سرویس های بهداشتی بوستان های ۲۲ بهمن،دانش آموز، شقایق، گلستان، الهی، بهار، مطهری،کاظمی، باکری، الجواد، شهدای نعمت آباد به سیستم اگوی شهری متصل شدند.

رزم آور افزود: خیابان های شهید لطیفی،آموزگار، شهرداری شمالی، لقمان جنوبی،میثاق شمالی، بلوارهای میلاد و شهید ورامینی و... با تبدیل انهار به کانیو، مناسب سازی،اجرای کف پوش،پیاده رو سازی، پخش آسفالت طی طرح من شهردارم بهسازی و نوسازی شد.

معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی با تأکید بر اینکه در قالب طرح من شهردارم امکانات و مبلمان پارکی در بوستان ها ارتقا یافته است خاطر نشان کرد: در همین راستا نوسازی وسایل بازی، بازسازی کفپوش، نصب ست بدنسازی در بوستان های مطهری، ولایت، بهار، کوشان، مهران، شهید کاظمی و گلریز انجام  و عملیات آبرسانی در رفیوژ بلوار شکوفه، مطهری شمالی و جنوبی و بوستان شریعتی اجرا شد. 

به گفته این مسئول بهسازی و راه اندازی فاز دوم پارکینگ مکانیزه جانباز نیز به منظور افزایش ظرفیت پارک خودرو با توجه به مجاورت با بازار مبل نعمت آباد رو به اتمام است.

انتهای پیام /

منبع: shahr-58642

برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود