hamburger menu
search
پایگاه خبری رویداد تهران » مناطق » منطقه 15 » رنگ زندگی در کوچه‌های منطقه ۱۵

رنگ زندگی در کوچه‌های منطقه ۱۵

انتشار
در راستای ایجاد محیطی بانشاط و ارتقای کیفیت بصری محلات، طرح «کوچه رنگی» با مشارکت گروه‌های جهادی و همراهی هنرمندان مردمی در ناحیه یک منطقه ۱۵ اجرا شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، محمدعلی الفت‌پور، شهردار منطقه ۱۵ گفت: این اقدام در راستای ارتقای روحیه شهروندان، زیباسازی محیط زندگی و ایجاد حس تعلق به محله آغاز شده و تا امروز در چهار محله به اجرا درآمده است.

وی افزود: استارت کار در محله ولیعصر (عج) و بن‌بست هشت‌نگار زده شد و در ادامه، کوچه شهید صادقی در محله مظاهری با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام، و سپس کوچه شهید ابراهیم نوریان در محله مطهری با بهره‌گیری از المان‌های محیط‌زیستی و هم‌زمان با هفته محیط زیست، رنگ‌آمیزی و دیوارنگاری شد.

الفت‌پور همچنین اعلام کرد: در محله طیب، کوچه صفاری در خیابان بنی‌طبا جنب پژوهشگاه امام صادق (ع) نیز ساماندهی شد و در مجموع بیش از ۳۰۰ متر از جداره‌های کوچه‌ها تاکنون رنگ‌آمیزی شده است. محلات شوش و مینابی نیز در دستور کار قرار دارند.

وی تأکید کرد: اجرای این طرح با همکاری اداره فرهنگی، سرای محلات، هنرمندان محلی و مشارکت مردمی انجام می‌شود و تلاش داریم با تداوم آن، جلوه‌ای نو از نشاط، هویت و رنگ در فضای شهری منطقه خلق کنیم.

این طرح بخشی از رویکرد مدیریت شهری منطقه ۱۵ برای ارتقای سرزندگی شهری و تحقق شعار «تهران، شهر تلاش و سرزندگی» است که با استقبال گرم ساکنان محلات جنوبی پایتخت همراه شده است.

انتهای پیام/

منبع: shahr-69809

برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
25 مرداد 1404 15:13

سلام و احترام

من به عنوان یک شهروند عادی ساکن منطقه ۱۵ تهران، متوجه زحمات و تغییرات اخیر منطقه شدم و می‌خواستم از شما تشکر کنم. تا به حال ندیده بودم که صحبت‌های مسئولین به عمل تبدیل شود و خوشحالم که می‌بینم بودجه‌ای که به شهرداری منطقه ۱۵ اختصاص داده شده، به نحو احسن استفاده می‌شود.

با بررسی و تحقیق متوجه شدم شهردار فعلی منطقه ۱۵، آقای محمدعلی الفت‌پور هستند و بابت تلاش‌های ایشان صمیمانه سپاسگزارم. تغییرات شهری که در منطقه مشاهده کردم عبارتند از:

زیباسازی شهر و رنگ‌آمیزی ساختمان‌ها
بازسازی آسفالت خیابان‌ها و معابر
بلوار‌سازی و درختکاری
راه‌اندازی مترو میدان خراسان
امیدوارم در ادامه راه، همانند امروز، سلامت کاری داشته باشید و وجدان کاری‌تان همیشه پابرجا و زنده بماند.

یک مسئله که نمی‌دانم مربوط به حوزه شهرداری می‌شود یا خیر، حمل و نقل در شهرک مسعودیه است. به دلیل نبود مترو در نزدیکی این محله، ساکنین مجبورند به میدان تره‌بار مراجعه کرده و با ون خود را به مترو بعثت یا پایانه جنوب برسانند که بسیار سخت است. اگر مترو در این محله راه‌اندازی شود، بسیار کمک‌کننده خواهد بود.

همچنین موضوع دیگری که بارها تلاش کرده‌ام گزارش دهم و ساکنین از آن ناراضی هستند، کرایه ون‌ها است. از اسفند ۱۴۰۳، مبلغ کرایه ون‌ها تغییر کرده و به شهرزاد نسبت داده می‌شود. گفته شده که از این پس کرایه بر اساس ساعت شلوغی، ترافیک و … متغیر خواهد بود و به صورت برخط به رانندگان اعلام می‌شود. مردم ابتدا مقاومت داشتند، اما اکنون با وجود سؤالات فراوان مجبور به کنار آمدن با شرایط موجود شدند.
چرا اطلاع‌رسانی عمومی به مردم انجام نشد؟ چرا دقیقاً در ایام عید، با وجود گرفتاری‌های مردم، چنین تغییری اعمال شد؟ چرا با وجود تماس‌ها و ثبت شکایت‌های متعدد، پاسخی دریافت نکردیم؟

از اینکه پیامم طولانی شد، پوزش می‌طلبم. با اینکه هیچ‌گاه شما را از نزدیک ندیده‌ام، احساس نزدیکی زیادی به شما دارم. به عنوان یکی از دهه هشتادی‌ها و نسل جوان، می‌گویم که اگر مسئولین واقعاً مسئولیت‌پذیر باشند و کارشان را درست انجام دهند، مردم مشاهده و ارزش‌گذاری می‌کنند.

امیدوارم خداوند نگهدار شما باشد.