hamburger menu
search
پایگاه خبری رویداد تهران » مناطق » منطقه 14 » آسیب‌شناسی و جلب مشارکت بالای مردم در توسعه محلات

آسیب‌شناسی و جلب مشارکت بالای مردم در توسعه محلات

انتشار
شهردار منطقه ۱۴ با تشکیل ستاد اجرایی طرح من شهردارم بر تلاش برای جلب مشارکت بالای مردم جهت اجرای طرح‌های عمرانی، خدماتی، ترافیکی و شهری تاکید کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، امیر یزدی در جمع مدیران اجرایی و شهرداران نواحی و سفیران دومین دوره طرح من شهردارم با تاکید بر استفاده از تمام ظرفیت های مردمی محلات گفت: هرچه مشارکت مردم بیشتر شود، مدیریت شهری گام های موثر تری برای آبادانی این منطقه برمی دارد.

شهردار منطقه ۱۴ بر استفاده از تمام ظرفیت های مردمی و سرمایه های اجتماعی محلات تاکید کرد و یادآور شد: طرح من شهردارم یک ابرپروژه است که زمینه مشارکت مردم را در اداره شهر و مقوله حکمرانی مردم به خوبی فراهم می کند.

یزدی با تقدیر از فعالیت های صورت گرفته جهت اجرای دومین دوره طرح من شهردارم بر ضرورت آسیب شناسی و نیازسنجی با محوریت محلات به منظور افزایش مشارکت شهروندان تاکید کرد.

وی در این نشست پس از طرح و ارائه نقطه نظرات حاضران در خصوص چگونگی روند اجرا و رفع مشکلات احتمالی همچنین تاکید بر پیگیری موضوعات و چالش های این طرح افزود: همه مسئولان و دست اندرکاران حوزه شهری و مردمی در محلات برای اجرای کیفی این طرح توان خود را بکار گیرند تا با افزایش مشارکت پذیری در این طرح تحقق توسعه و آبادانی و بهبود کیفیت زندگی را در این بخش پایتخت شاهد باشیم.

انتهای پیام/

منبع: shahr-46846

برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود