hamburger menu
search
پایگاه خبری رویداد تهران » مناطق » منطقه 11 » نوسازی معابر خیابان ارومیه با توزیع بیش از ۹۰۰ تن آسفالت

نوسازی معابر خیابان ارومیه با توزیع بیش از ۹۰۰ تن آسفالت

انتشار
معاون فنی و عمرانی منطقه ۱۱ از توزیع بیش از ۹۰۰ تن آسفالت به منظور توسعه زیرساخت‌های شهری در خیابان ارومیه خبر داد که در راستای طرح «من شهردارم» اجرا می‌شود.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، شهنام جوادیان، معاون فنی و عمرانی این منطقه از توزیع بیش از ۹۰۰ تن عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت در راستای طرح «من شهردارم» خبر داد. این عملیات در خیابان ارومیه، حد فاصل نواب تا باستان، به مساحت ۶۰۰۰ متر مربع انجام شده است.
جوادیان خاطرنشان کرد: در این عملیات، بیش از ۹۰۰ تن آسفالت به مساحت ۶۰۰۰ متر مربع در معابر اصلی و فرعی آسفالت شده است. این اقدامات به منظور بهبود عبور و مرور شهروندان و ارتقای کیفیت زندگی در این منطقه صورت گرفته است.
معاون فنی و عمرانی منطقه ۱۱ همچنین تاکید کرد که اجرای طرح «من شهردارم» بخشی از برنامه‌های شهرداری تهران برای ارتقای کیفیت معابر به شمار می‌آید و در راستای بهبود معابر، گامی موثر در مسیر شهرسازی هوشمند و رفاه شهروندی است.
وی در پایان افزود: پیگیری درخواست‌های مردمی از اولویت‌های مهم مدیریت شهری منطقه ۱۱ است و این اقدامات نشان‌دهنده تلاش مستمر شهرداری منطقه برای بهبود زیرساخت‌ها و کیفیت زندگی شهری در محلات مرکزی تهران است و به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: shahr-71164

برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود