hamburger menu
search
پایگاه خبری رویداد تهران » مناطق » منطقه 10 » پیشرفت ۳۲ درصدی پروژه‌های «من شهردارم ۳» در منطقه ۱۰

پیشرفت ۳۲ درصدی پروژه‌های «من شهردارم ۳» در منطقه ۱۰

انتشار
شهردار منطقه ۱۰ با اعلام پیشرفت ۳۲ درصدی پروژه‌های «من شهردارم ۳» در این منطقه گفت: امسال ۷۳ پروژه «من شهردارم» در دست اجراست که توسعه زیرساخت‌های عمرانی و ارتقای کیفیت زندگی در منطقه را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، مهدی اخ‌الصنایع، شهردار منطقه آخرین وضعیت اجرای پروژه‌های «من شهردارم ۳» را تشریح کرد و گفت: امسال در مجموع ۷۳ پروژه با مشارکت مردم در منطقه ۱۰ تعریف شده که از این میان، ۲۴ پروژه خاتمه یافته و بقیه در حال برنامه‌ریزی و اجراست.

سهم ۶۰ درصدی پروژه‌های عمرانی در «من شهردارم ۳»

وی با اشاره به سهم معاونت‌ها در این پروژه‌ها افزود: معاونت عمران با ۴۳ پروژه (حدود ۶۰ درصد) بیشترین مشارکت را به خود اختصاص داده و پس از آن، معاونت‌های خدمات شهری و اجتماعی، هرکدام با ۱۲ پروژه (۱۶ درصد) و معاونت ترافیک با ۶ پروژه (۸ درصد) قرار دارند.

اخ‌الصنایع، رویکرد اصلی عمرانی منطقه را ارتقای کیفیت معابر دانست و بیان کرد: تمرکز اصلی در این بخش بر آسفالت، پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی است و «اجرای آسفالت بزرگراه نواب در چندین مقطع (از آزادی تا ارومیه، دامپزشکی تا آذربایجان و...)»، «پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی خیابان مرتضوی و خیابان سبحانی» و «تبدیل نهرهای فرسوده به کانیو و بازسازی شبکه‌های آب سطحی» از مهم‌ترین پروژه‌های این بخش به شمار می‌روند.

توجه به خدمات عمومی و امنیت شهر

وی ارتقای سیمای شهری و افزایش نشاط و امنیت در محله‌ها را مهم‌ترین هدف در اجرای پروژه‌های خدمات شهری «من شهردارم» برشمرد و بیان کرد: این پروژه‌ها بیشتر بر نورپردازی، تونل‌های نوری، بازسازی بوستان‌ها، مبلمان شهری و بهسازی سرویس‌های بهداشتی متمرکز شده‌اند و «اجرای تونل نوری در بوستان نور و خیابان دعوتی»، «نورپردازی خیابان‌های قزوین و رودکی در چند محور»، «مرمت و بازسازی بوستان رضوان و بوستان نور» و «تهیه و نصب مبلمان شهری در محله بریانک» از جمله آنهاست.

شهردار منطقه ۱۰ با بیان اینکه در حوزه ترافیک، تمرکز بر بهبود خدمات حمل‌ونقل عمومی و کاهش مشکلات دسترسی در تردد است، گفت: «تعریض و بازسازی ایستگاه‌های اتوبوس در محورهای آزادی، نواب و جیحون» و «بهسازی ایستگاه BRT خیابان آزادی (بهبودی)» از مهم‌ترین پروژه‌های این بخش است.

افزایش نشاط اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی

به گفته وی، تلاش برای افزایش امکانات ورزشی و فرهنگی محله‌ها و تقویت سرمایه اجتماعی از اولویت‌های منطقه در حوزه اجتماعی طرح «من شهردارم» است و «بهسازی و تجهیز سرای محله جی و امام خمینی (ره)» و «توسعه و تجهیز زمین‌های چمن مصنوعی در محله‌های مرتضوی و بریانک»، دو پروژه مهم در دست اقدام در این بخش است.

پروژه‌های «من شهردارم» در منطقه ۱۰، ضمن تمرکز بر زیرساخت‌های عمرانی و معابر اصلی، به بهبود سیمای شهری، توسعه فضاهای فرهنگی و ورزشی و ارتقای حمل‌ونقل عمومی پرداخته‌اند؛ موضوعی که نشان‌دهنده توجه هم‌زمان مدیریت شهری به کیفیت زندگی، حمل‌ونقل، خدمات عمومی و نشاط اجتماعی در محله‌هاست.

انتهای پیام/

منبع: shahr-71441

برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود