به گزارش ، ظهر امروز هادی بادلی سرپرست بخشداری کهریزک در جریان بازدید از نانواییهای سطح بخش، بر ضرورت نظارت بر نحوه عملکرد نانوایان ۲ شهر کهریزک و باقرشهر و روستاهای اطراف از لحاظ کیفیت پخت نان، نحوه برخورد با مشتری، کمفروشی، رعایت قیمتهای مصوب، دقت وزن چانه، رعایت ساعت پخت و مسائل اینچنینی تاکید کرد.
وی اظهار داشت: امنیت غذایی شهروندان و روستائیان بخشکهریزک از دغدغههای اصلی مجموعه حاکمیتی بخش بهشمار رفته و بنابراین تیم بازرسی بخشداری با هدف مراقبت و کنترل این امر به صورت مستمر فعال خواهد بود.
سرپرست بخشداری کهریزک همچنین به لزوم رعایت موازین بهداشتی توسط نانوایان و برخورد متناسب با مردم تاکید و عنوان کرد: نانوایان میبایست ضمن توجه به رعایت بهداشت فردی، از ورود مراجعین و افراد متفرقه به پشت میز و محیط پخت نان ممانعت کنند.
بادلی افزود: شهروندان و روستائیان بخش کهریزک در صورت مشاهده هرگونه تخلف توسط نانواییها میتوانند مراتب را به دستگاههای متولی اعم از شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان شهرستان ری اطلاعرسانی کنند.
وی هدف از بازرسی مستمر از نانواییها را تشویق نانوایان منضبط و برخورد قاطع با متخلفین عنوان و بیان کرد: در بازرسی انجام شده ضمن ارائه اخطاریه به ۵ واحد به دلیل کمفروشی و ۲ واحد به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، یک واحد نانوایی به دلیل تخلفات بهداشتی و فروش آرد پلمب شده و چنانچه مجددا تخلفات یاد شده تکرار شود، سهمیه آرد واحدهای متخلف ضبط و به واحدهای منضبط و نمونه تخصیص داده خواهد شد.
انتهای پیام/*
منبع: tehrannews-754487